Search found 6 matches

by jsloan
Tue Jun 05, 2018 12:02 am
Forum: VII General Q&A
Topic: La Spaziale Vivaldi II Flow error
Replies: 12
Views: 1389

Re: La Spaziale Vivaldi II Flow error

I traced it down! Turns out that the Neutral connector inside the plug was not inserted all the way and wasn't making a good connection. I took the connector apart and helped it on there and then reassembled the plug while it was plugged it. Voila! I can pull shots again! Chas, thank you for your he...
by jsloan
Mon Jun 04, 2018 11:48 am
Forum: VII General Q&A
Topic: La Spaziale Vivaldi II Flow error
Replies: 12
Views: 1389

Re: La Spaziale Vivaldi II Flow error

Seems to be #1. when i connect the tester to the plug, it reads like 1.2V, when i press a brew button, it goes to 2.5V. I have 121V at the plug. I am checking the 2 small plugs. I will rig a cable to test the solonoid next. Solenoid checks out. When i take the black wire off the controller and press...
by jsloan
Mon Jun 04, 2018 10:21 am
Forum: VII General Q&A
Topic: La Spaziale Vivaldi II Flow error
Replies: 12
Views: 1389

Re: La Spaziale Vivaldi II Flow error

Well, there is a drip drip drip at the 3-way..
by jsloan
Mon Jun 04, 2018 10:09 am
Forum: VII General Q&A
Topic: La Spaziale Vivaldi II Flow error
Replies: 12
Views: 1389

Re: La Spaziale Vivaldi II Flow error

Thank you , thank you, thank you!
I will test the voltage as soon as i get home. As far as the valve goes...would that be something that could be cleaned? Could that have gotten stuck by maybe not flushing enough after a clean with Cafiza?

Thanks again!

Jeff
by jsloan
Mon Jun 04, 2018 7:32 am
Forum: VII General Q&A
Topic: La Spaziale Vivaldi II Flow error
Replies: 12
Views: 1389

Re: La Spaziale Vivaldi II Flow error

That would be a no.
by jsloan
Sun Jun 03, 2018 9:41 pm
Forum: VII General Q&A
Topic: La Spaziale Vivaldi II Flow error
Replies: 12
Views: 1389

La Spaziale Vivaldi II Flow error

All, I have an issue with my machine and am kind of stumped. I seem to have plenty of pressure to the boiler for water and steam, but I am getting the no flow error. I have disassembled the flow meter, cleaned the screens and verified the openings there and when I loosen the fitting that feeds the t...

Go to advanced search